Dricka-i-farten test

Syfte: Lära oss fånga en mugg i farten på bästa sätt utan att spilla för mycket samt lyckas dricka ur innehållet snabbt.
Genomgörande: Testet gick till på så sätt att vi i hög fart fångade en mugg med varm saft som vår medhjälpare Emil höll ut. Vi testade olika sätt att fånga den på, tex med två händer, en hand och olika grepp.
Resultat: Blandade, och det blev endel saft både i snön och på våra kläder.




Slutsats: För att få med så mycket dricka som möjligt bör muggen vara halvfull, annars kan du räkna med att få det mesta över dig. Det lättaste sättet var att fånga med båda händerna, antagligen för att det var mest stabilt så. Det var också det sättet som det spilldes minst på och som kändes mest naturligt. Bäst i test helt enkelt.
.
Svårast var att fånga med en hand, och om du ens lyckas fånga muggen kan du räkna med att din outfit blivit saftkladdig och snön missfärgad. Rekomenderas ej.
.
För dej som har tjocka vantar och är en mer rutinerad åkare funkar det helt okej att fånga muggen med ett finger inuti. Dock blir man blöt. Har du däremot tunna vantar och saften är varm kan du räkna med lättare brännskador.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0