Snöbrist och lite skador

Det har varit dåligt uppdaterat här på ett tag. Orsaken är att vi haft jullov och befunnit oss långt ifrån varandra, en annan anledning är snön, bristen på snö. Vår träning går inte alls som vi planerat. Det finns ingen snö här nere i Eksjö så vi har inte fått alls så många skidmil som vi önskat. Eftersom det ligger is på vägarna är inte heller rullskidor ett alternativ. Vi försöker träna på så bra som möjligt och hålla motivationen uppe för ännu mer barmarksträning.
.
En annan sak som gjort att vi fått lägga om vår träning lite är att vi dragit på oss ett par småskador. Antagligen för att vi har sprungit för mycket nu ett tag och inte varierat tillräckligt med till exempel skidåkning, simning, spinning... Amanda har haft en inflammation i höften och Elin har fått ont i en fot. Men vi är på bättringsvägen, tränar på som vanligt igen men planerar mer noga vilka pass vi kan springa och vilka vi ska göra något annat på.
.
Så fort det kommer minsta lilla snö ska vi försöka fixa en bild på oss i våra nya skiddräkter från Kämpela. Ni måste ju veta vilka ni ska leta efter under vasaloppet.
Tills vidare: Ge inte upp, snön kommer förhoppningsvis snart :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0